Grote spoed? 112!

Spoednummer praktijk: 071 - 36 20 355

Avond & Weekend:
Tel.: 0252- 240 212

Welkom bij Huisartsenpraktijk Vinkeveld

Team Vinkeveld

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend. Maar niet op de officiële feestdagen.
Op woensdagavond houden wij van 18:30 tot 21:00 uur spreekuur, maak hier een afspraak.
In het weekend en op officiële feestdagen kunt u terecht bij de spoed-huisartsenpost van De Limes te Voorhout. Maar alléén als de behandeling geen uitstel kan hebben.

Over onze zorgverlening, het zorggebied & specialisaties:
De huisartsen van Vinkeveld zijn universitair opgeleid en gediplomeerd en zijn opgenomen in het landelijke BIG register. In onze praktijk wordt uitsluitend reguliere geneeskunde bedreven. Huisartsenpraktijk Vinkeveld heeft kleine chirurgie en de Reizigersgeneeskunde, Advisering & Vaccinatie als bijzonder aandachtsgebied. Jaarlijks volgen alle huisartsen de wettelijk vereiste nascholingsuren op diverse terreinen.

Wij zijn aangesloten bij Rijncoepel welke de sociale kaart van Noordwijk heeft, met een overzicht, en links, naar online informatie over de activiteiten van de gemeenten en andere organisaties in ons sociale domein.

Ons praktijkgebied wordt gedefinieerd als ‘de gemeente Noordwijk’ (exclusief Noordwijkerhout) bestaande uit de postcodegebieden 2200, 2201, 2202, 2203. Met een maximale reistijd van 15 minuten is de patiëntveiligheid niet in het geding, zo is binnen de beroepsgroep afgesproken. Indien u gaat verhuizen buiten dit praktijkgebied, zult u in principe een nieuwe huisarts moeten kiezen.
Woont u in dit gebied, wij nemen weer patiënten aan u kunt zich hier inschrijven als patiënt.
Helaas kunnen wij op dit moment geen patiënten inschrijven

Reizigers Advisering & Vaccinatie:
Wij zijn gecertificeerd door het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering, aangesloten bij Travel Doctor, en kunnen u voorzien van de meest uitgebreide informatie over het land waar u naartoe wil reizen. Daarvoor verzorgen wij vaccinaties en/of malariakuren in onze praktijk.

Telefonische vragen of per email:
Wij beantwoorden geen medische of persoonlijke vragen die per email gesteld worden. Ook gebruiken wij geen Messenger (FB) of Whatsapp.
Wilt u iets weten over een ziekte of aandoening? Thuisarts.nl geeft betrouwbare info over gezondheid en ziekte.

Raadpleeg altijd een dokter als u twijfelt aan uw medische toestand 

.