Grote spoed? 112!

Spoednummer praktijk: 071 - 36 20 355

Avond & Weekend:
Tel.: 0252- 240 212

Geaccrediteerd door & lid van:

Geaccrediteerd door de NHG, klik hier voor meer informatie/></a></font><b></p>
<br>

<p align=Lid van de Rijncoepel, klik hier voor meer informatie/></a></font><b></p>

<a href=

Welkom

Team VinkeveldWelkom op de website van Huisartsenpraktijk Vinkeveld in Noordwijk.
Op deze website staat informatie over onze huisartsenpraktijk en kunt u zélf een afspraak inplannen.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend. Maar niet op de officiële feestdagen.
In het weekend en op officiële feestdagen kunt u terecht bij de spoed-huisartsenpost van DDDB te Voorhout. Maar dat is alléén als de behandeling geen uitstel kan hebben. Lees hier meer.
Bij Dr. Matthijs Dekker kunt u ook op woensdagavond van 18:30 uur tot 21:00 uur een afspraak maken.

Over onze zorgverlening, het zorggebied & specialisaties:
De huisartsen van Vinkeveld zijn universitair opgeleid en gediplomeerd en zijn opgenomen in het landelijke BIG register. In onze praktijk wordt uitsluitend reguliere geneeskunde bedreven.
Jaarlijks volgen de huisartsen de wettelijk vereiste nascholingsuren op diverse terreinen.
Ons praktijkgebied wordt gedefinieerd als ‘de gemeente Noordwijk’ (exclusief Noordwijkerhout) bestaande uit de postcodegebieden 2200, 2201, 2202, 2203, 2204. Met een maximale reistijd van 15 minuten is de patiëntveiligheid niet in het geding, zo is binnen de beroepsgroep afgesproken. Indien u gaat verhuizen buiten dit praktijkgebied, zult u in principe een nieuwe huisarts moeten kiezen.
Huisartsenpraktijk Vinkeveld heeft kleine chirurgie en de Reizigersgeneeskunde, Advisering & Vaccinatie als bijzonder aandachtsgebied.

Reizigers Advisering & Vaccinatie:
Wij zijn gecertificeerd door het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) en kunnen u voorzien van de meest uitgebreide informatie over het land waar u heen wilt gaan. Daarnaast verzorgen wij vaccinaties en/of malariakuren.

Attentie! Door de enorme snelle groei kunnen wij, op dit moment, géén nieuwe patiënten inschrijven. Wij willen graag dat iedere patiënt naar behoren behandeld wordt en dat kunnen wij nu nog, op de juiste manier, aanbieden. Wij zijn op zoek naar mogelijkheden tot uitbreiding, maar alléén op dé manier dat iedere patiënt de tijd krijgt die nodig is om gehoord en geholpen te worden.
Zet deze website bij uw favorieten om te zien wanneer wij weer patiënten aan kunnen nemen.

Telefonische vragen of per email:
Wij beantwoorden geen medische of persoonlijke vragen die per email gesteld worden. Wilt u iets weten over een ziekte of aandoening? Thuisarts.nl geeft betrouwbare info over gezondheid en ziekte. 

Raadpleeg altijd een dokter als u twijfelt aan uw medische toestand 

.