Wat vindt u van onze praktijk en onze huisartsen?

Het is belangrijk dat wij weten hoe u over ons denkt en hoe wij de zaken aanpakken. Dat willen wij graag van u weten door middel van een anonieme enquête.

Hiervoor hebben wij voor iedere huisarts een aparte enquête staan. Wilt u deze, en de algemene enquête over de praktijk, invullen?
Zo houden wij zicht op uw beleving met de huisarts en kunnen wij inspelen op uw ervaringen. Tevens krijgen wij inzicht over zaken die u ervaart in onze praktijk en waar nog dingen verbetert kunnen worden.

Wij verzoeken u dan ook om onze enquêtes in te vullen. Wij krijgen alleen de resultaten te zien en kunnen daarmee aan de slag gaan.


Praktijk ervaring

De vragenlijsten zijn bedoeld om meer te weten te komen over de gang van zaken in deze huisartspraktijk. U kunt een aantal aspecten daarvan goed beoordelen en uw mening daarover is voor ons van belang. Antwoord in alle gevallen zo eerlijk mogelijk, dat is in het belang van de praktijk. De vragenlijst is geheel anoniem. Het invullen neemt 5-10 minuten in beslag.

De algemene enquête over de praktijk vindt u hier


Huisartsen

De onderstaande vragenlijsten zijn bedoeld om meer te weten te komen over hoe de huisartsen werken. U kunt een aantal aspecten daarvan goed beoordelen en uw mening daarover is van belang. Antwoord in alle gevallen zo eerlijk mogelijk, daar hebben wij als huisarts het meeste aan. De vragenlijst is geheel anoniem. Het invullen neemt 5-10 minuten in beslag.

De vragenlijsten zijn per arts, kies hieronder welke u wilt invullen. (meerdere kan natuurlijk ook)

Ferry van Harn

Margot Dekker

Sylvia van den Berg

Femke Waaijenborg

 

Wij dank u hartelijk voor de genomen moeite en zien de resultaten tegemoet waarmee we zéker iets gaan doen.

Team Vinkeveld.