Capaciteitsproblemen in de praktijk

Zoals u waarschijnlijk al gezien heeft zoeken wij naarstig naar een doktersassistent/assistente, het wil maar niet vlotten hiermee. Dit geeft capaciteitsproblemen in de praktijk.

Wij willen u dan ook verzoeken om niet ‘even binnen te lopen’ om een afspraak te maken of een vraag willen stellen. In verband met de verminderde capaciteit en de drukte willen wij dit zoveel mogelijk beperken. Zou u een afspraak zoveel mogelijk via MijnGezondheid.Net willen inplannen en een vraag kunt u via ons contactformulier stellen. Uiteraard helpt thuisarts.nl u misschien ook aan een antwoord. De assistentes kunnen, helaas, ook niet tussendoor uw bloeddruk meten, een injectie geven of een oor uitspuiten, ook hiervoor zal een afspraak moeten worden, dit kan telefonisch.

We rekenen op uw begrip en verontschuldigen ons voor eventueel ongemak welke u hierdoor ondervindt.

Team Vinkeveld.