Even voorstellen: Ferry van Harn

Ik ben Ferry van Harn 44 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Goes. Op 01-04-2023 heb ik de huisartsenpraktijk Vinkeveld overgenomen van Matthijs en Margot Dekker. Samen met mijn vrouw Sina en onze dochter Amber-Hope wonen wij zelf ook in Vinkeveld.

De weg naar een eigen huisartsenpraktijk was wel lang voor mij. Vanaf de MAVO, HAVO en VWO ben ik, via één jaartje Maastricht -gezondheidswetenschappen-, in Leiden op geneeskunde terecht gekomen. Na de studie geneeskunde ben ik gaan werken bij het ADRZ in Goes & Vlissingen als poortarts op de SEH (Spoedeisende Eerste Hulp). Hier heb ik bijzonder veel geleerd van de acute geneeskunde.
In 2012 ben ik gestart met de huisartsgeneeskunde opleiding die ingekort was vanwege mijn ervaringen op de SEH.
Na de opleiding huisartsgeneeskunde ben ik gaan werken als waarnemer en als spoedarts.

Ik heb bij veel verschillende soorten praktijken gewerkt, in achterstandswijken, een 100% Turkse praktijk, stadspraktijk en dorpspraktijken totdat ik in Noordwijk mijn vaste plek had gevonden. Nu, na 7 jaar als vaste waarnemer bij Huisartsenpraktijk Vinkeveld, heb ik het stokje overgenomen.

Ik hoop op een goede en prettige samenwerking met alle andere huisartsen in Noordwijk en met de verschillende geneeskunde-disciplines.

En uiteraard hoop ik dat iedere patiënt, die ik nog niet ontmoet heb, zich prettig en veilig voelt met mijn aanwezigheid en ervaring.

Ferry van Harn