Grote spoed? 112!

Spoednummer praktijk: 071 - 36 20 355

Avond & Weekend:
Tel.: 0252- 240 212

Corona vaccinaties door de huisarts. De info veranderd per week.

Hierbij de info van het RIVM wij als huisartsen prikken nu op dit moment niet, het loopt nu via het RIVM. De onderstaande info veranderd ook per week.

“Zoals bekend wordt centraal bepaald wie er wanneer in aanmerking komt voor het tegen COVID-19 vaccin. Er zijn helaas niet meteen voldoende vaccins beschikbaar voor iedereen. Om de meest kwetsbare mensen te beschermen en om de druk op de gezondheidszorg te verlagen, komen bepaalde groepen en zorgmedewerkers als eerste in aanmerking. Onze regio is in april gestart. Het RIVM heeft op basis van het advies van de Gezondheidsraad bepaald dat de voorraad vaccin door de huisartsen moeten worden gebruikt voor vaccinatie van:

Mensen uit 1988 kunnen vanaf vandaag via www.coronavaccinatie-afspraak.nl hun vaccinatieafspraak bij de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst maken. Daar krijgen zij het vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna. Zij ontvangen vanaf donderdag 10 juni de uitnodigingsbrief voor de vaccinatie per post.

Wij weten niet wanneer andere patiënten aan de beurt komen voor vaccinatie.
Dat bepaalt de overheid.

.