Grote spoed? 112!

Spoednummer praktijk: 071 - 36 20 355

Avond & Weekend:
Tel.: 0252- 240 212

Nieuwe manier van afspraken maken

Vanaf 1 juli a.s. is het weer mogelijk om online afspraken te maken. Echter gaat de procedure voor het maken van online afspraken veranderen. De oude online-agenda zal vervangen worden door MijnGezondheid.net. Via dit platform kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken online regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente.

De belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Goed beveiligd, persoonlijk zorgdossier
  • Praktijk 24/7 bereikbaar
  • Online een afspraak maken
  • Vraag stellen via het e-Consult
  • Medicatiepaspoort inzien en afdrukken
  • Onderzoeksresultaten bekijken
  • Uw eigen medisch dagboek

MedGemak

Ook kunt u gebruik maken van de MedGemak-app. U kunt hiermee gemakkelijk vanaf uw telefoon of tablet online afspraken maken. Voordat u met de app kunt starten, moet u de app koppelen aan uw MijnGezondheid.net-account. Op de website www.mijngezondheid.net vindt u extra uitleg over de MedGemak-app zoals instructievideo’s, veel gestelde vragen en een folder met instructies hoe u zich kunt aanmelden en registreren.

Privacy

Om er voor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, logt u in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-verificatie of de DigiD-app. Heeft u nog geen DigiD met sms of DigiD-app? Ga naar www.digid.nl om het aan te vragen.

Onze praktijk heeft voor iedereen van 16 jaar en ouder de mogelijkheid om in te loggen op MijnGezondheid.net gecreëerd. Voor het maken van een afspraak voor kinderen tot 16 jaar of indien u geen beschikking heeft tot het internet wordt verzocht zoals gewoonlijk de praktijk te bellen. De assistentes staan u graag te woord.

Het maken van een online afspraak kan niet voor dezelfde dag en kan niet voor spoedeisende zaken. Hiervoor moet nog steeds zoals gebruikelijk de praktijk gebeld worden.

Een online afspraak inplannen doet u hier.

.