Grote spoed? 112!

Spoednummer praktijk: 071 - 36 20 355

Avond & Weekend:
Tel.: 0252- 240 212

Geaccrediteerd door & lid van:

Geaccrediteerd door de NHG, klik hier voor meer informatie/></a></font><b></p>
<br>

<p align=Lid van de Rijncoepel, klik hier voor meer informatie/></a></font><b></p>

<a href=

Belangrijk bericht over de praktijk

Foto: Kelly Sikkema @ unsplash

Een afspraak maken tijdens de Coronacrisis.

Tijdens de Coronacrisis proberen wij maatwerk te leveren met als uitgangspunt dat, helaas, veel planbare zorg zal worden uitgesteld. Daarom is de online agenda voorlopig gesloten maar de praktijk wél telefonisch bereikbaar via nummer 071-3620277 voor overleg.

Maak u zich zorgen over uw gezondheid of heeft u klachten? Kijk op Thuisarts.nl of u er zelf iets aan kunt doen. Twijfelt u toch nog? Of worden uw klachten erger? Bel dan met de praktijk. De huisarts kan u vervolgens terugbellen of videobellen.

Als blijkt dat u toch naar de praktijk moet komen, dan zorgt de huisarts altijd dat dat veilig kan. Uw komst zal zo goed mogelijk gepland worden om besmettingsgevaar te voorkomen. Ook als de huisarts naar u toe moet komen zorgt de huisarts dat u niet besmet wordt.

Zoek gerust contact via internet de huisarts of specialist bij klachten.
Gebruik hiervoor ons contactformulier hier. Contact blijft belangrijk, ook in Coronatijd.

De begeleiding en controle nodig van de praktijkondersteuner zal veelal plaatsvinden via de telefoon of via beeldbellen.
– Laboratoriumonderzoek kan gewoon plaatsvinden
– Bevolkingsonderzoek Baarmoederhalskanker uitstrijkjes worden weer gemaakt
– Spirometrie/ longfunctieonderzoek wordt voorlopig uitgesteld

Meer informatie over het Coronavirus vindt u op thuisarts.nl of RIVM.nl of bel het landelijke informatienummer 0800 1351.

Om mensen met verdachte klachten voor Corona te beoordelen is één regionaal triage-punt geopend welke 24/7  van Corona verdachte patiënten zal beoordelen. Deze wordt bezet door huisartsen en specialisten uit de regio. De patiënten worden dus niet op de eigen praktijk gezien. Wij kunnen voor u een afspraak maken op dit Corona-spreekuur.

Bijgewerkt: 16-5-2020

.